Редактор: Недко Петровe-mail: [email protected]Източник: фейсбукИ какво? Спасителят ни, който е във формата

...
Редактор: Недко Петровe-mail: nedko_petrov_petel.bg@abv.bgИзточник: фейсбукИ какво? Спасителят ни, който е във формата
Коментари Харесай

Стела Николова: Хората вече са уморени и все по-малко ще спазват мерките, в които няма логика

Редактор: Недко Петров

e-mail: [email protected]

Източник: фейсбук

" И какво?
Спасителят ни, който е във формата на министър председател споделил през вчерашния ден: " Хладилните камиони да извозват трупове...детските площадки да станат морги... "

Така стартира острия си коментар си против Бойко Борисов и ограниченията за ограничаване на разпространяването на Ковид-19 юрист Стела Николова, общинска съветничка от " Демократична България " в Общински съвет Варна.  

Ето по какъв начин продължава нейният пост в личния й профил във фейсбук:

" Не, това не е всяване на суматоха! Никак! Сигурно над 200 000 баби са вдигнали телефоните да питат къде са им внуците, до момента в който те стоят затворени и не са ги виждали месец. Но до момента в който набират номера кръвното и е скочило от паника.

А колкото и да убеждават хората да си стоят у дома и без никаква логичност да затварят паркове, планини и плаж за месец, като в същото време спасителя ни се включва по 5 пъти дневно от разнообразни елементи на страната, където няма никакъв смисъл да бъде, толкоз повече от елементарните хора няма да имат вяра ни на щаба, ни на премиера.
Когато в дейностите ти няма логичност и вместо да осигуриш разходка в парка или плажа като пратиш полицията да следи да няма скупчване, ти правиш контролно-пропусквателен пункт, на което ти дават лъжливи заявления и единствения резултат от него е да губи времето на служители на реда и жители, то все по- малко ще се подчиняват на глупави заповеди!
А хората към този момент са изтощени и все по-малко ще съблюдават ограниченията, в които няма логичност, тъй като такава е човешката природа. "



PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници! Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии. Те също търсят сензации и драматизъм, тъй като това им носи посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материала търси сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Запомнете: Има неистини, има проклети неистини, само че има и статистика!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техничес
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР